Ελληνικά   English

Είσοδος

FAQs

1) "Μένω στην Καβάλα. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για ένα δίκλινο στο President στην Αθήνα μέσω του Imperial Travel που έχει ειδικές τιμές?"

Το Imperial Travel έχει λογαριασμούς στις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ALPHA ΠΙΣΤΕΩΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και EUROBANK και έτσι μπορεί να εξυπηρετεί τις κρατήσεις από όλη την Ελλάδα.

 

 

2) "Μπορώ να κάνω κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου χωρίς δέσμευση?"

Φυσικά. Το Imperial Travel μέσω των παγκόσμιων συστημάτων κρατήσεων AMADEUS που μπορεί να κρατήσει για εσάς τις θέσεις που επιθυμείτε χωρίς καμία δέσμευση. Έτσι μπορείτε να προγραμματίζετε εγκαίρως από το καλοκαίρι για τις διακοπές των Χριστουγέννων κλείνοντας τις φθηνότερες θέσεις και έχοντας πάντα την ελευθερία ακύρωσης της κράτησης όποτε επιθυμείτε.

 

 

3) "Τι χρειάζεται για να κάνω κράτηση σε κάποια εκδρομή?"

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι τα ονόματά σας όπως εμφανίζονται στα διαβατήρια και μία προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού. Επιπλέον πρέπει να επιβεβαιώσετε την ισχύ των διαβατηρίων. Η εξόφληση γίνεται μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση της εκδρομής. 

4)"Μπορώ να διαλέξω την καμπίνα που επιθυμώ στην Κρουαζιέρα της Καραϊβικής?"

Φυσικά. Το Imperial Travel έχει στη διάθεσή του τα deck plans όλων των πλοίων και εσείς μπορείτε να διαλέξετε την καμπίνα στο κατάστρωμα που επιθυμείτε.
5) "Για το γαμήλιο ταξίδι που ετοιμάζουμε υπάρχει κάποια λίστα γάμου?"

Βεβαίως. Το Imperial Travel έχει εντάξει όλους τους προορισμούς του σε λίστα γάμου. Έτσι το μελλόνυμφο ζευγάρι ενημερώνει συγγενείς και φίλους για το Imperial Travel και πραγματοποιεί το ταξίδι των ονείρων τους.

 

 

6) "Είμαστε μια παρέα 15 ατόμων και θέλουμε να πάμε ένα τριήμερο στα Ζαγοροχώρια. Μπορείτε να μας το οργανώσετε?"

Βεβαίως. Το Imperial Travel διαθέτει ειδικά 20θέσια πολυτελή λεωφορεία για εκδρομές και μεταφορές μικρών group. Επιπλέον, το Imperial Travel βάσει της εμπειρίας του μπορεί να σας οργανώσει το πρόγραμμα της εκδρομής, να σας προτείνει καινούρια προγράμματα σε συνδιασμό με διάφορα σπορ και να σας κλείσει τα κατάλληλα καταλύματα (πανσιόν, στούντιο, ξενοδοχεία κλπ). Επίσης διαθέτει λεωφορεία 36 και 49 θέσεων για μεγαλύτερα groups.

 

 

7) "Είμαστε μια οικογένεια με 2 παιδιά. Που μπορούμε να ταξιδέψουμε για να χαρούμε οικογενειακές διακοπές?"

Το Imperial Travel έχει ειδικές προτάσεις για οικογένειες. Για διακοπές στην Ελλάδα σας εξασφαλίζει μεγάλα τετράκλινα δωμάτια ή studios στα μεγαλύτερα ελληνικά νησιά. Στα περισσότερα ξενοδοχεία της Grecotel υπάρχει ειδικό τμήμα απασχόλησης παιδιών και στο Elounda Mare υπάρχει το Kivotos Club ειδικά για παιδιά. Έτσι μπορούν και οι γονείς να έχουν κάποιες ελεύθερες ώρες μόνοι τους Για το εξωτερικό το Imperial Travel σας προτείνει ταξίδια όπως το Παρίσι σε συνδιασμό με τη EuroDisney ή το Πάρκο του Asterix.