Ελληνικά   English

Είσοδος

Εισιτήρια

 

Αεροπορικά Εισιτήρια

Κάντε την κράτησή σας στο ταξιδιωτικό μας γραφείο εύκολα και γρήγορα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει για προσφορές και οικονομικά Εισιτήρια από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο προς όλο τον κόσμο.

 

Πετάξτε με Olympic Air, Aegean, EasyJet, British Airways, Lufthansa, KLM, Alitalia, Air France και πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες της IATA.

 

Χρησιμοποιείστε την χρηστική μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων για να βρείτε την πτήση που θέλετε στις καλύτερες τιμές.

   

   
 

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Στο γραφείο μας θα βρείτε όλες τις ακτοπλοϊκές γραμμές και τα δρομολόγια από Ελλάδα και Ιταλία (Αγκώνα, Μπάρι, Μπρίντεζι, Βενετία), κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο, καθώς και γραμμές από Ηγουμενίτσα και Βόλο προς ελληνικά νησιά.

   

   
 

Εισιτήρια Τρένων

Στο Imperial Travel μπορείτε να εκδώσετε τα εισιτήρια ΟΣΕ εσωτερικού γλιτώνοντας χρόνο και ταλαιπωρία.

 

InterCity 6+1

Με την κάρτα Intercity 6+1 ταξιδέψτε με τρένα Inter City σε οποιαδήποτε διαδρομή πάνω από 150 χλμ. και κερδίστε στα 6 ταξίδια με έκπτωση, 1 επιπλέον ταξίδι δωρεάν.

Οι κάρτες είναι ονομαστικές και δεν μεταβιβάζονται, ισχύουν για ένα (1) χρόνο.

 

Εισιτήρια Συνδρομής

Ταξιδέψτε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ για το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει (και μετάβαση και επιστροφή) για:
-30 ημέρες με κόστος 26 εισιτηρίων απλής διαδρομής.*
-15 ημέρες με κόστος 14 και 2/5 εισιτηρίων απλής διαδρομής.*
-6 ημέρες με κόστος 7 εισιτηρίων απλής διαδρομής.*
Επιπλέον για φοιτητές, σπουδαστές και μαθητές έκπτωση 15%.*

 

Κάρτα Τρίτης Ηλικίας

Με την κάρτα Τρίτης Ηλικίας (άνω των 65 ετών) αξίας € 54,90 για την Β' θέση , ταξιδέψτε 5 ταξίδια ΔΩΡΕΑΝ και κερδίστε 50% έκπτωση για όλα τα υπόλοιπα ταξίδια σας** μέσα σε ένα χρόνο.

 

 

*Στις παραπάνω τιμες δεν περιλαμβάνοναι τυχόν συμπληρώματα ποιότητας – προτεραιότητας. Τα συμπληρώματα ποιότητας - προτεραιότητας καταβάλλονται στο ακέραιο. Οι κάρτες είναι ονομαστικές και δεν μεταβιβάζονται.

**Στις παραπάνω τιμες δεν περιλαμβάνοναι τυχόν συμπληρώματα ποιότητας – προτεραιότητας. Τα συμπληρώματα ποιότητας - προτεραιότητας τώρα έχουν έκπτωση 50%. Οι κάρτες είναι ονομαστικές και δεν μεταβιβάζονται.